Actualidad

Drons i altaveus a les platges

Tarragona estrena nous sistemes de vigilància i megafonia aquest estiu al litoral

Aparell de vigilància a les platges / ACN

Tarragona

Les platges de Tarragona comptaran aquest estiu amb la vigilància d'un dron a les zones de difícil accés, una càmera aèrea que permetrà posar el focus als racons més amagats i boscosos per prevenir conductes incíviques com acampades, salts des de les roques o fogueres la nit de la revetlla de Sant Joan. De moment només hi ha un aparell, però l'ajuntament està pendent d'aconseguir-ne un altre; Això reforçarà la feina que faran els vuit agents de la Guàrdia Urbana que patrullaran pel litoral.

D'altra banda, per primera vegada hi haurà altaveus informatius a la sorra, on de manera permanent s'informarà de l'estat del mar i altres qüestions d'interès pels banyistes que fins ara difonien les patrulles des del cotxe.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad