Què t'hi jugues!
Fútbol

El 'Què t'hi Jugues!' a Montilivi per celebrar els ascensos del Girona FC i del Bàsquet Girona

Des de l’estadi del Girona FC i amb molts protagonistes, celebrem un cap de setmana per a l’esport català i gironí

Delfí Geli, president del Girona FC, i Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, des de la llotja de Montilivi / 'Què t'hi Jugues!'

Girona

Aquest matí Lluís Flaquer ha presentat el 'Què t'hi Jugues!' des de Montilivi per celebrar un cap de setmana històric on el Girona FC ha aconseguit l'ascens a Primera Divisió i el Bàsquet Girona és nou equip de la Lliga ACB. De fet, hem començat el programa des de la Llotja de l'estadi, amb el president del Girona FC, Delfí Geli, i l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas.

"Sí, ja sóc conscient que com de Primera Divisió. Hem aconseguit fer un pas endavant, ara toca gaudir-ho i començar a treballar", ha destacat el president, qui ha afegit: "el Girona ha passat moments molt difícils i ha sobreviscut, i això potser té més mèrit del que hem aconseguit ara". Sobre el futur del club, Delfí Geli ha destacat que el Girona està "consolidant jugadors de la base amb molta qualitat i que també en tenen per jugar a Primera", i també ha remarcat que hauran de "confeccionar una plantilla de garanties per competir al màxim".

Per altra banda, l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas ha explicat que "és un orgull el que s'ha viscut a Girona aquest cap de setmana" i "que ara aquests equips estiguin a l'elit de nou ajudaran que l'esport de base es reforci molt més".

També hem parlat amb el director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, qui ha afirmat que han de gaudir el moment i començar a treballar per "fer una plantilla el més competitiva possible" i ha parlat d'alguns noms propis com el d'Alex Baena, que acaba cessió amb el club gironí: "Baena és molt feliç aquí i nosaltres també estem molt feliços amb ell. Ha fet una temporada espectacular. La nostra intenció és que continuï. Ho intentarem".

Hem pogut saludar també a Ferran Soriano, CEO del Manchester City i del City Football Group, qui ha destacat que "el City Football Group té 11 equips de futbol i després del Manchester City, el Girona és el club més important que tenim juntament amb el que tenim a Nova York". A més ha remarcat el mèrit de Míchel Sánchez, el tècnic del Girona: "ens hem enamorat de Míchel perquè la forma com juga lliga molt amb la dels nostres equips".

Per altra banda, també ens ha visitat a Montilivi Jordi Sargatal, l'entrenador del Bàsquet Girona. "És un orgull que el Bàsquet Girona sigui equip de l'ACB. És una fita que es buscava. Potser ha vingut molt ràpida, però s'assumirà amb coherència", ha afirmat.

Finalment, també hem parlat amb Anna Caula, secretària general de l'Esport, Marta Ciurana, vicepresidenta del Girona Club Hoquei i Eduard Recio, coordinador de base del club. A més, hem tancat el programa amb una tertúlia amb Raül Muxach, Jordi Roura i Jordi Grau per analitzar la dimensió del que s'ha aconseguit aquest cap de setmana en l'esport gironí.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad