Aquí, amb Josep Cuní
Política

Oriol Junqueras: "El govern de Pedro Sánchez haurà de prendre alguna decisió si no vol perdre eleccions una rere altra"

El líder d’ERC adverteix que “al PSOE li costarà molt guanyar eleccions si el que fa és el mateix que farà el PP. És normal que hi hagi gent que votaria el PSOE que decideix abstenir-se

Barcelona

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha passat per l’Aquí Cuní i ha comentat el resultat de les eleccions andaluses: “Ara l’excusa és que hi havia eleccions a Andalusia, però abans n’hi havia a Castellà i Lleó. És una excusa, no un argument polític. Com que hi ha eleccions no es pot prendrà cap decisió. Hauran de prendre alguna si no volen perdre eleccions una rere una altra. Al PSOE li costarà molt guanyar eleccions si el que fa és el mateix que farà el PP. És normal que hi hagi gent que votaria el PSOE que decideix no anar a votar”

Junqueras s’ha mostrat categòric respecte del fracàs de la candidatura als Jocs d’Hivern: “Miquel Iceta és ministre de Cultura i Esports i tenia una feina per fer que no ha sabut fer, aconseguir la candidatura. De què serveix tenir aquests representants polítics”

Ara es compleix un any de l’anunci dels indults per part de Pedro Sánchez i Oriol Junqueras reflexiona: Hi ha hagut diverses resolucions internacionals favorables als presos polítics. El que podem constatar és que el govern espanyol només ha complert una, una mica i molt tard. Si volgués ser conseqüent li queda molt camí per recórrer en l’àmbit antidepressiu. Estem molt acostumats que la justícia espanyola actuï sempre en sentit contrari a la resta de justícies europees i les instàncies internacionals. Per complir les resolucions internacionals al govern espanyol, li queda molta feina per fer.”

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad