Sociedad

Ouigo cancel·la els bitllets de 1.500 persones per falta de trens

L'avaria d'una unitat dilluns al vespre a Calatayud obliga a l'empresa francesa a cancel·lar quatre circulacions dobles

Ouigo

L'avaria d'una unitat dilluns al vespre a Calatayud obliga a l'empresa francesa a cancel·lar quatre circulacions dobles / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Barcelona

Entre ahir i avui, 1.500 passatgers de Ouigo s'han quedat sense poder viatjar entre Barcelona i Madrid per l'avaria que va patir dilluns al vespre un tren d'aquesta companyia. Aquestes persones havien comprat bitllet, però han estat cancel·lats perquè l'empresa francesa de low cost no té unitats de reserva per substituir la que està al taller.

Segons fonts de Ouigo, s'han anul·lat quatre circulacions dobles previstes per dimarts i dimecres. En lloc de fer el viatge en trens llargs, ho faran amb curts i per això han hagut de cancel·lar els bitllets de 1.500 persones entre els dos dies.

L'avaria del tren que ha provocat aquestes anul·lacions es va produir dilluns al vespre quan circulava a l'alçada de Calatayud. Els gairebé mil passatgers que hi viatjaven van estar tres hores sense llum ni climatització esperant l'arribada d'un altre tren que els pogués recollir, alguns d'ells, a la via.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad