Ciencia y tecnología

El Mobile World Congress continuarà a Barcelona fins el 2030

La patronal mundial de la telefonia mòbil, GSMA, ho ha confirmat

Assistents arribant al MWC / Júlia Pérez (ACN)

Barcelona

El contracte acabava l'any 2024, però el consell d'administració de la GSMA ha decidit prorrogar-lo sis anys més. El Congrés va aterrar a Barcelona l'any 2006 i des de llavors s'ha celebrat ininterrompudament, a excepció de l'any 2020 a causa de la pandèmia. En un comunicat, assegura que la vinculació del congrés amb Barcelona, des del 2006, ha estat un èxit rotund i destaca, també, el compromís de la Fira i la cooperació de totes les administracions que han permès superar els obstacles de la pandèmia.

El president Pere Aragonès ja ho ha celebrat a twitter.

Una excel·lent notícia que posiciona a Catalunya com a referent tecnològic global, assegura el president, que agraeix a tot l'equip que assegura, ha treballat discretament per fer-ho possible. També des de Barcelona, el primer tinent d'alcalde de la ciutat Jaume Collboni assegura que és una molt bona notícia per la ciutat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad