Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"En les últimes temporades, un 9 millor que Lewandowski no el trobes"

Analitzem l'actualitat blaugrana amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya

"En les últimes temporades, un 9 millor que Lewandowski no el trobes"

"En les últimes temporades, un 9 millor que Lewandowski no el trobes"

23:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656334860903/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat futbolística amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado amb molts noms propis sobre la taula, un d'ells la possible arribada de Lewandowski al FC Barcelona.

"Amb la situació actual del Barça tens dos camins, o apostar amb cert risc o quedar-te on estàs", ha destacat Delmàs, i Mateu ha afegit: "si t'has de gastar diners, te'ls has de gastar amb Lewandowski". A més, sobre la comparativa amb Benzema, Mateu i Delmàs han afirmat que és millor Lewandowski, mentre que Hurtado s'ha decantat per Benzema. "Per mi Lewandowski és millor que Benzema. Crec que, en les últimes temporades, un 9 millor que Lewandowski no el trobes", ha sentenciat Mateu a SER Catalunya.

Amb el trident també hem analitzat el futur de Frenkie De Jong i la seva possible sortida del FC Barcelona. "Crec que acabarà sortint, és la meva sensació", ha dit Delmàs, qui ha afegit que "és de les poques sortides que hi ha per poder treure diners". A més, Moisés Hurtado ha destacat: "Frenkie quiere triunfar, y creo que él se ve capacitado para hacerlo en el Barça".

Finalment, Jofre Mateu s'ha mostrat a favor d'una sortida de l'holandès del club blaugrana. "No m'imagino un Frenkie De Jong donant molt més rendiment del que no ha donat al Barça. Per totes les parts seria bastant ideal que acabés sortint", ha sentenciat a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00