Sociedad

Retards a la R4 per la caiguda de pedres i tanques metàl·liques a la via

Un camió ha xocat contra un mur a Sabadell i ha fet caure part d'una paret sobre la infraestructura

Part de la tanca sobre les vies

Barcelona

La línia R4 de Rodalies ha patit retards de fins a mitja hora aquest matí per la caiguda de pedres i tanques metàl·liques sobre la via a la sortida del túnel de Sabadell. La caiguda d'aquests objectes s'ha produït pel xoc d'un camió contra un mur i no ha provocat danys personals ni destrosses a cap tren. La circulació ja s'ha recuperat per les dues.

El maquinista d'un tren que circulava per la via que no ha quedat afectada ha alertat de la presència d'objectes a la via i els responsables de circulació d'Adif han pogut aturar a temps el tren que havia de passar pel lloc de l'incident. Durant 10 minuts ha estat aturada la circulació per les dues vies per poder retirar els objectes i ara els trens ja tornen a passar.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad