Directo

HOY POR HOY Sigue en directo el programa especial desde Salamanca, con Àngels Barceló

Aquí, amb Josep CuníAquí, amb Josep Cuní

Manolo Garcia presenta un doble àlbum després de 4 anys sense fer-ho

A l''Aquí Cuní' explica les inquietuds que s'amaguen darrere dels seus nous llançaments

ENTREVISTA Manolo Garcia. Arrenca la Gira 2022

ENTREVISTA Manolo Garcia. Arrenca la Gira 2022

22:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656496747_321_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Manolo Garcia presenta un doble àlbum 'Mi Vida en Marte' i 'Desatinos Desplumados' després del seu últim disc del 2018 titulat 'Geometría del rayo'. Ara presenta 27 cançons majoritàriament engendrades durant la pandèmia, una etapa molt creativa per al compositor. Són discos diferents, un de més poètic i l'altre més roquer. A l''Aquí Cuní' ha volgut mostrar la seva intenció de fer "música amb contingut". Les lletres de les noves cançons tenen un missatge final: donen pistes i cadascú les pot adaptar com vulgui. "Quin sentit té la vida?" es preguntava.

Uns àlbums reflexius, amb totes les cançons escrites pel mateix Manolo Garcia, que busquen parlar de la vida més senzilla. "Em costa trobar la calma, estic a la recerca d'aquesta. Soc molt imperfecte. Ens hem d'allunyar una mica per trobar-la. Avui parlem de l'OTAN, això vol dir més armes. I això no ens fa apropar-nos a la calma, sinó a la tensió. Hem d'escoltar música per desconnectar una mica".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad