Sociedad

Els autocars turístics han de pagar per aparcar a les fonts de Montjuïc

L'Ajuntament assegura que impulsa aquesta mesura per ordenar el trànsit en aquest entorn durant els dies que hi ha espectacles a la Font Màgica

El Barcelona Bus Turístic(ACN)

Barcelona

A partir d'ara, els autocars turístics hauran de reservar plaça i pagar per aparcar a l'entorn de la Font Màgica de Montjuïc. L'Ajuntament assegura que l'objectiu de la mesura és ordenar el trànsit en aquest entorn durant els dies que hi ha espectacles d'aigua, música i llum.

L'Ajuntament ha reservat espai per a 65 autocars a l'entorn de la Font de Montjuïc. Les empreses que vulguin estacionar els seus vehicles hauran de reservar un espai, a través de la web de Zona Bus amb una antelació d'entre un i set dies. I hauran de pagar 20 euros, si s'hi volen estar durant el temps que dura un espectacle, o 30 euros, si volen ocupar la plaça durant dos espectacles consecutius.

L'objectiu, diu el govern municipal, és ordenar la mobilitat turística en aquest entorn. Expliquen que obligant a reservar i pagar aparcament s'evita que els autocars estiguin fent voltes pel barri per veure si troben un lloc on estacionar.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad