Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavier Asensi: "Tenir el Barça a Miami és un espectacle, és com un somni"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Xavier Asensi, director de negocis de l'Inter de Miami i exdirector comercial del FC Barcelona

Xavier Asensi: "Tenir el Barça a Miami és un espectacle, és com un somni"

Xavier Asensi: "Tenir el Barça a Miami és un espectacle, és com un somni"

07:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1658236145646/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aprofitant la gira del FC Barcelona als Estats Units i la seva estada a Miami, aquest matí l'Adrià Albets ha conversat, a l'estadi DRV PNK, amb Xavier Asensi, director de negocis de l'Inter de Miami i exdirector comercial del FC Barcelona. "Tenir el Barça a Miami és un espectacle, és com un somni. A nivell de negoci és espectacular, estem parlant d'una de les més grans, si no la més gran propietat de clubs de futbol i pels seguidors locals de Miami veure aquests trossos de jugadors en directe és un espectacle", ha destacat a SER Catalunya.

Amb Xavier Asensi també hem analitzat el fitxatge de Robert Lewandowski pel FC Barcelona i què pot significar a nivell comercial pel club blaugrana. "Estàs demostrant la solidesa que pot tenir aquest projecte esportiu i crec que és un tema de mig termini, perquè òbviament l'edat que té no et fa pensar en el llarg termini. A curt termini, crec que és espectacular, però també depèn com el club està estructurat per capitalitzar o monetitzar aquesta arribada", ha analitzat al 'Què t'hi Jugues!'.

Finalment, l'actual director de negocis de l'Inter de Miami també ha parlat sobre la possibilitat que futbolistes com Leo Messi o Sergio Busquets acabin jugant a la MLS. "Messi va dir que volia jugar a la MLS, que era una de les coses que volia provar i, per tant, espero que algun dia trepitgi aquest estadi", ha afirmat. I sobre Busquets ha dit: "Sergio és el millor pivot defensiu de la història del Barça, desconec si té la voluntat de jugar a Miami o a la MLS. L'objectiu dels propietaris és ser la referència del món del futbol a Estats Units i per ser-ho et fan falta bons jugadors".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad