Sociedad

Un incendi calcina cinc cotxes al Parc del Migdia de Girona

Des de l'associació de veïns diuen que no és la primera vegada que passa i que els focs són intencionats.

L'incendi al Parc Migdia

L'incendi al Parc Migdia / Cedida a l'ACN

Girona

Aquesta matinada un incendi ha calcinat quatre cotxes i una furgoneta al Parc del Migdia de Girona. El foc també ha afectat vuit vehicles més que estaven aparcants al voltant. Els bombers han pogut apagar les flames en dues hores.

Els veïns de Santa Eugènia denuncien que els incendis són constants i intencionats. "És una plaga; ja és la segona vegada en quinze dies que cremen contenidors al barri, i cada vegada que passa, afecta cotxes o bé parts de façanes", diu el president de l'Associació de Veïns, Reinald Roca, en declaracions a l'ACN. A més, Roca també ha demanat que el consistori gironí hi posi remei.

Reinald Roca, president de l'AAVV de Santa Eugènia, sobre la crema de contenidors

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000030371/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De moment, els Mossos estan investigant com va començar el foc. Ho fan a través de les càmeres de videovigilància dels locals propers i també parlant amb testimonis per si van veure algú actuant a consciència.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad