Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Kounde: "Tenia altres ofertes, però he triat el Barça perquè té un projecte molt ambiciós"

Al 'Què T'hi Jugues!' hem seguit en directe la presentació de Jules Kounde com a nou jugador del Barça

Pau BARRENA / AFP / PAU BARRENA

Barcelona

Xavi Hernández ja té el reforç prioritari que havia demanat en defensa. Quan semblava que el Chelsea el tenia tancat, el Barça ha aconseguit fitxar un dels centrals amb més futur del panorama europeu: Jules Koundé. La incorporació s'ha pogut fer oficial perquè el club ha activat la tercera 'palanca': la venda del 25% de Barça Studios a Socios.com.

El nou futbolista del Barça ha admès que tenia altres ofertes, però que només volia vestir de blaugrana i per això ha decidit esperar fins que el club ha pogut fer front a l'operació. "He triat el Barça perquè és un club amb un projecte molt ambiciós", explica Koundé. El francès s'ha compromès per les pròximes cinc temporades i tindrà una clàusula de 1000 milions d'euros. El Barça pagarà al Sevilla 50 milions d'euros fixes i uns variables que podrien arribar als 12,5 (2,5 milions per temporada si juga el 60% dels partits). El sou serà de 9,5 milions la primera temporada i 12 les altres quatre. A més, té un signing bonus de 2 milions.

Durant l'acte de presentació, el president del Barça Joan Laporta ha fet oficial la venda "per sempre" del 25% de Barça Studios a Socios.com, a raó de 100 milions d'euros. Es tracta d'una venda única i exclusivament de contingut digital. El club creu que amb aquesta operació es podran inscriure els jugadors que s'han fitxat, ara cal que abans del 13 d'agost la Lliga doni llum verda. A més, el president no ha donat la plantilla per tancada: "Un cop poguem inscriure les noves incorporacions, potser hi haurà algun fitxatge més", ha dit Laporta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00