Tribunales

En llibertat amb cautelars el monitor d'unes colònies a Canet, acusat d'abusar sexualment de dues noies

Una de les víctimes és menor d’edat i l’altra és una monitora de 18 anys

CRÒNICA Andrea Villòria: En llibertat el monitor de colònies acusat d'abusos

CRÒNICA Andrea Villòria: En llibertat el monitor de colònies acusat d'abusos

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659422703126/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Segons ha pogut saber SER CATALUNYA, el jutjat de guàrdia l'ha deixat en llibertat amb una ordre d'allunyament i d'incomunicació de les víctimes, una monitora de 18 anys i una nena de 12 anys.

Les víctimes van denunciar a l'acusat diumenge per fer-les tocaments i els mossos el van detenir.

És un home de 46 anys, alemany, com elles. Participaven en unes colònies d'estiu a la casa Can Brugarola, fins aquesta setmana.

Abusos a l'autobús

Els mossos han detingut un home per abusar sexualment d'un menor de 16 anys en un autobús a Barcelona. L'acusat presumptament va fer tocaments al noi, que va poder sortir corrents quan el vehicle parava a plaça Espanya, per anar directament a denunciar-ho a la comissaria. Una hora després dels fets, que van passar divendres a la nit, els mossos detenien l'autor.

A aquella hora, a l'altre extrem de la ciutat, un conductor d'autobús salvava una passatgera de dos homes que la increpaven, amb comentaris sexuals. El conductor va obrir les portes per deixar-la baixar, mentre que els presumptes assetjadors es quedaven dins del vehicle.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00