Directo

CASO KOLDO Última hora de Ábalos, en directo: reacciones al 'caso Koldo' y su desafío al PSOE

Sociedad

Una noia denuncia que la van drogar en un bar de Girona i després la van violar

Va presentar la denúncia a l'abril · No recorda com va arribar a casa on es va despertar l'endemà completament despullada

El jutjat de Girona investiga la denúncia per abusos sexuals. / ACN

Girona

Els fets que va denunciar aquesta jove van passar a l'abril, però han trascendit ara que s'estan fent públics molts casos de punxades en bars i discoteques, presumiblement per injectar algun tipus de droga perquè la víctima perdi el coneixement.

A la denúncia, la noia explica que l'últim que recorda d'aquella nit és que estava parlant amb un noi a la barra d'un local al centre de Girona. A partir d'allà, res més. L'endemà, però, es va despertar a casa seva completament despullada i sense saber ni com hi havia arribat. Va revisar el seu mòbil per saber quin recoeergut havia fet la nit anterior i li va semblar estranya la volta que va fer per arribar a casa. Llavors va sospitar que podria haver estat vúitima d'abusos sexuals i va anar a l'hospital perquè li fessin un reconeixement. També va presentar la denúncia a la policia. Els Mossos d'Esquadra van revisar les càmeres del local i van identificar el noi que havia estat parlant amb ella a la barra del bar. El jutjat l'ha citat a declarar al setembre com a investigat per un delicte d'abusos sexuals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00