EsplaixEsplaix

El solsoní Pere Rafart, subcampió del món fent màgia de prop

L''Esplaix' ha felicitat l'il·lusionista que es troba al Quebec recollint el premi

ENTREVITSA. Pere Rafart, segon millor del món fent màgia de prop.

ENTREVITSA. Pere Rafart, segon millor del món fent màgia de prop.

06:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659528330_953_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'il·lusionista de Solsona Pere Rafart ha quedat en segona posició al Campionat Mundial de Màgia, que s'ha celebrat al Quebec (Canadà). En concret, Rafart ha quedat segon en la categoria de màgia de prop en l'especialitat de cartes. El mag solsoní ja va aconseguir el mateix guardó l'any 2018 quan el certamen es va celebrar a Corea. El campionat està organitzat per la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM).

L''Esplaix' ha trucat a l'il·lusionista per felicitar-lo i per conèixer més de prop la seva carrera professional. A Rafart li agrada fer espectacles per a poca gent, "el petit format". Tot i això, la seva feina està plena de contrastos: "És curiós perquè a fora faig actuacions supergrans i aquí actuo a festes majors". L'il·lusionista explica que ell viu de la màgia i que, d'ençà que s'hi dedica, mai li ha faltat feina.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad