Sociedad

Els ocupes dels pisos del Metropol marxaran

L'edifici necessita actuacions estructurals urgents i es temia per la seva integritat física

Interior del Teatre Metropol / Ajuntament de Tarragona

Tarragona

Les tres persones que ocupaven des de fa un mes els pisos de la part superior de l'edifici del Teatre Metropol de Tarragona marxaran després d'haver arribat a un acord amb l'ajuntament, que els facilitarà allotjament temporal. El procés de mediació ha estat complex, ja que una de les tres persones no es volia moure. Els Serveis Socials els oferiran d'urgència un sostre per viure durant cinc dies i un pla de treball perquè recuperin la seva autonomia. Es temia per la seva integritat física, ja que l'immoble està en mal estat.

Segons un informe d'emergència elaborat pels arquitectes municipals, l'edifici s'ha declarat en estat de ruïna imminent, motiu pel qual es detallen diverses accions com ara el tapiat de l’accés a l’escala dels habitatges des de la via pública i l’apuntalament de la totalitat de la finca, des de la planta soterrani fins la quarta. Aquest apuntalament comportarà que l’accés al Teatre Metropol només es farà pel carrer Armanyà. A posteriori caldrà analitzar tota l'estructura per encarregar posteriorment un projecte d'enderroc de part de l'estructura i reforç de les façanes i mitgeres amb els immobles veïns.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad