EsplaixEsplaix

"'Grease' és una pel·lícula que ha traspassat generacions. En el moment que la vam doblar ja va ser tot un èxit"

La dobladora d'Olivia Newton-John ha visitat l''Esplaix' per homenatjar l'actriu, que ha mort als 73 anys

ENTREVISTA. La dobladora d'Olivia Newton-John ha homenatjat l'actriu.

ENTREVISTA. La dobladora d'Olivia Newton-John ha homenatjat l'actriu.

07:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1660050745_537_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Marta Angelat, actriu i dobladora d'Olivia Newton-John, ha visitat el programa 'Esplaix' per fer un homenatge a l'actriu i cantant. Angelat va ser l'encarregada de doblar a la protagonista a la pel·lícula 'Grease', va haver de forçar una mica la veu perquè Sandy la tenia molt aguda, però assegura que va ser un rodatge molt divertit perquè tots els actors eren molt joves. Quan van doblar la pel·lícula encara no sabien que seria un èxit, ara amb el temps s'adona que va ser tot un fenomen: "'Grease' és una pel·lícula que ha traspassat generacions. En el moment que la vam doblar ja va ser tot un èxit".

L'actriu i cantant Olivia Newton-John ha mort als 73 anys. Ho ha anunciat el marit de l'actriu i cantant, John Easterling, a través d'una publicació a Instagram. Coneguda popularment pel paper de Sandy, protagonista de la pel·lícula 'Grease', l'adaptació al cinema d'un musical amb cançons i estètica dels anys 50 la va catapultar a la fama mundial. L'any 1992 van diagnosticar-li un càncer de pit, que se li va reproduir l'any 2017. Durant més de tres dècades, Olivia Newton-John va compartir la seva lluita contra la malaltia. El seu company a la pel·lícula, John Travolta, se n'ha acomiadat assegurant que va fer les "vides molt millors". "El teu Danny, el teu John", acaba Travolta.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad