EsplaixEsplaix

Dani Rovira sobre 'Voy a pasármelo bien': "Dels projectes més divertits en què he estat"

Divendres s'estrena la comèdia musical amb la banda sonora d''Hombres G'

ENTREVISTA. Divendres s'estrena "Voy a pasármelo bien" amb David Serrano i Dani Rovira

ENTREVISTA. Divendres s'estrena "Voy a pasármelo bien" amb David Serrano i Dani Rovira

21:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1660135735_179_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Divendres 12 d'agost s'estrena 'Voy a pasármelo bien', una comèdia musical dirigida per David Serrano i protagonitzada per Dani Rovira. Les cançons d''Hombres G' són la banda sonora de la pel·lícula, el director explica que ha construït tota la història perquè encaixi amb la música i perquè "les cançons entrin a través de l'emoció que senten els personatges". La comèdia té "quatre grans números musicals i petites actuacions" a l'estil de 'La La Land' per "no tallar la història" constantment amb les cançons.

Serrano confessa que l'argument és autobiogràfic: està basat en una història d'amor de la seva infància i adolescència. Una que, a més, va estar totalment marcada pel grup de música madrileny. Com que la història forma part de la seva vida personal, Serrano també fa el paper de pare de la pel·lícula. Al director i guionista això li ha fet "valorar més i entendre millor els actors", tot i que no ho repetiria una altra vegada.

Dani Rovira interpreta un dels nois del grup d'amics gran que protagonitza la segona part de la pel·lícula, quan els nens es fan gran i es retroben. És "dels projectes més divertits en què he estat", el perfil d'home "espanyol bàsic segur que se sentirà identificat amb algun dels nens. Estan tots els arquetips molt ben retratats", explica. Rovira confessa que tot i que mai ha sigut fan d''Hombres G', és un grup que li ha acabat agradat molt.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00