Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jaume Roures: "Els 100 milions seran suficients per veure l'equip que volem sobre la gespa"

L'empresari atén el 'Què t'hi Jugues' el dia que la seva societat Orpheus Media adquireix el 25% de Barça Studios. "A Tebas, veure la nostra col·laboració el tranquil·litza", ha dit

Jaume Roures: "Els 100 milions seran suficients per veure l'equip que volem sobre la gespa"

Jaume Roures: "Els 100 milions seran suficients per veure l'equip que volem sobre la gespa"

21:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1660306571275/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Jaume Roures ha tornat a salvar sobre la campana un matchball del Barça. L'empresari fundador de Mediapro ha adquirit, segons el comunicat oficial del club blaugrana, el 24,5% de Barça Studios per 100 milions d'euros, la mateixa xifra pagada per Socios.com pel mateix percentatge de la productora audiovisual del club. La societat que s'ha quedat aquest 24,5% és Orpheus Media, la mateixa que va ajudar Joan Laporta aportant 30 milions de l'aval que necessitava l'advocat per ser president de l'entitat barcelonista.

En una entrevista al 'Què t'hi Jugues!', Roures ha deixat clar que Javier Tebas valorarà positivament aquest acord abans de confeccionar el límit salarial que tindrà el Barça per inscriure els cinc fitxatges d'aquest estiu i els renovats Sergi Roberto i Ousmane Dembélé. "A Tebas, veure la nostra col·laboració el tranquil·litza. No calen més coses. Nosaltres som un dels socis principals de la Lliga des de fa dècades. Quan un club s'alia amb algú conegut en aquest mon, els dubtes s'esvaeixen. No sé si la Lliga tenia dubtes sobre l'altre nom que va sortir, però puc assegurar que amb mi no els té", ha reconegut al programa.

"La Lliga no posarà cap pega a aquesta operació. Si els 100 son suficients o no, no ho sé. Si no ho son, deu ser una xifra propera. El que sí que sé és que son suficients perquè l'equip que volem veure demà estigui a la gespa. Això segur", ha admès Roures, que ha assegurat haver interromput les vacances per poder gaudir dels nous fitxatges: "Que veurem el que volem veure està clar. No m'he saltat les vacances per demà no veure això a la tele".

El març del 2021, Jaume Roures ja va aportar a última hora 30 milions d'euros per completar l'aval que la junta directiva de Joan Laporta necessitava per prendre possessió dels seus nous càrrecs després de vèncer en les eleccions a la presidència. Ara, un any i mig després, Roures torna a actuar en els darrers minuts. ¿Ha tornat a salvar el Barça? "El Barça és prou fort per salvar-se ell sol", ha dit. "Tots els altres som acompanyants transitoris en moments determinats de la vida. El Barça té més de 100 anys i en farà més de 200 i nosaltres no hi serem. L'important és la força del club, això ens alimenta a tots", ha comentat al 'Què t'hi Jugues'.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad