Sant Adrià de Besòs ofereix la residència d'estudiants als veïns afectats per l'incendi de principis d'agost

El termini de l'allotjament urgent en albergs i hotels, cobert per les asseguradores, s'havia esgotat o estava a punt de fer-ho

Efectius dels bombers davant l'incendi de Sant Adrià del Bessos del 7 d'agost / ACN

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha ofert la residència d'estudiants Micampus a la seixantena d'afectats per l'incendi d'un local ocupat al municipi del 7 d'agost, després que se'ls acabessin els terminis d'allotjament urgent. Una desena de veïns han acceptat la proposta, mentre que la resta ha decidit continuar vivint en cases d'altres familiars.

El consistori ha fet públic l'oferiment en un comunicat, publicat aquest dimecres, després que l'alcaldessa Filo Cañete es reunís, ahir, amb representants del veïnat i l'administrador del bloc de pisos.

L'estada a la residència serà temporal, fins al 30 d'agost. L'Ajuntament ha reconegut la dificultat de trobar alternatives i ha assegurat que està buscant una solució a llarg termini. A més, ha demanat a propietaris de pisos buits del municipi que ofereixin un lloguer temporal als afectats, posant a disposició un telèfon i un mail de contacte per facilitar les comunicacions.

Gemma Alegrí

Gemma Alegrí

Redactora d'informatius a la Cadena SER. Ara, informació de Barcelona i àrea metropolitana: política...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00