Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

N'Guessan: "La Champions es el gran objetivo"

Avui al 'Que t'hi Jugues' parlem amb Timothey N'Guessan, jugador del Barça d'handbol

N'Guessan: "La Champions es el gran objetivo"

N'Guessan: "La Champions es el gran objetivo"

08:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1660824858859/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Barça d'handbol 22-23 ja s'ha posat en marxa amb el repte de defensar el títol de campió d'Europa per tercer any consecutiu. Al 'Que t'hi Jugues' hem parlat amb el jugador Timothey N'Guessan que ha iniciat una nova pretemporada a les ordres de Carlos Ortega. L'internacional francès explica el que espera de l'equip i quins són els grans objectius de la propera temporada: "La Champions es el gran objetivo. No es fácil lo que hemos hecho, pero nosotros ahora mismo tenemos que enfriar un poco y volver a trabajar. Hay nuevos jugadores y una nueva temporada", diu el blaugrana. "Ahora pensamos en la pretemporada y llegar bien a septiembre para hacer una buena fase de grupos. Vamos a trabajar mucho porque queremos llegar a lo más alto posible y ganar títulos", afegeix N´Guessan.

En referència a la relació amb el seu entrenador, N'Guessan creu que arriben amb més tranquil·litat que l'any passat perquè coneixen millor al tècnic en el seu segon any dirigint a l'equip blaugrana: "Nos da buenos consejos y nos ayuda en el vestuario. Conocemos más a Carlos y él a nosotros. Afrontamos con más tranquilidad esta temporada", assegura el jugador francès. Per a aquesta propera temporada, el Barça ha incorporat els fitxatges de Jonathan Calsbogard, Hampus Wanne i el porter Emil Nielsen, qui competirà amb Gonzalo Pérez de Vargas per un lloc a la porteria. També formarà part de la plantilla del Barça Ludovic Fabregas, serà el seu últim any de contracte perquè no renovarà. El seu compatriota ha parlat de la situació de Fabregas: "Es una lástima porque es un jugador que juega muy bien en defensa y en ataque, pero es su decisión. Si él està feliz, yo tambien estoy feliz por él", afirma el blaugrana.

"El año pasado ha sido complicado a nivel de lesiones y me ha costado volver por el gemelo. He cambiado cosas y me cuido un poco más, ahora me siento bien", comenta el jugador sobre el seu estat de forma actual. N'Guessan complirà trenta anys al setembre i serà la seva sisena temporada al Barça.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00