Fútbol

Reinier i Javi Hernández, els propers en arribar a Montilivi

El mig del Madrid i el lateral del Leganés seran futbolistes del Girona

Reinier, amb la camiseta del Borussia / BORUSSIA DORTMUND

El Girona i Quique Cárcel tenen encara feina per fer en els dies que resten de mercat, però si res no canvia els gironins incorporaran en les hores vinents a la disciplina dels de Míchel per començar a completar una plantilla a la qual encara li faltaran tres o quatre peces més.

Tal com va avançar Ràdio Girona aquest dimecres a la tarda, el Leganés i el Girona ja tenen l'acord tancat per la cessió del lateral Javi Hernández, que arribarà a Montilivi cedit per una temporada, però sense opció de compra obligatòria, encara que en cas que el rendiment del futbolista sigui l'esperat i el club català així ho vulgui, es podria arribar a un acord a final d'any. Hernández és el complement ideal que volia Míchel per a reforçar la part esquerra de la defensa. El futbolista, ex del Madrid, qui té el 50% dels seus drets futbolístics, pot adaptar-se a fins a tres posicions de la defensa, central, lateral o carril esquerre, amb una polivalència similar a la que té Arnau Martínez a la dreta. Tot i tenir només 24 anys, Javi Hernández acumula 97 partits a Segona A, 95 d'ells com a titular, però encara no ha debutat a Primera Divisió.

Más información

D'altra banda, tal com va avançar el diari MARCA i va poder confirmar Ràdio Girona, l'operació que està també molt avançada és la del mitja punta brasiler del Madrid Reinier Jesus, que arribarà cedit a Montilivi, aquest sense cap mena d'opció a compra, des del club blanc. Reinier Jesús, nascut al 2002 a Brasil, va ser una gran aposta del Reial Madrid fa ja un parell de temporades, quan van pagar 30 milions d'euros al Flamengo després que es proclamés campió de la Libertadores amb només 17 anys. Tot i tenir una irrupció espectacular al Brasileirao, la realitat és que el futbolista no ha tingut encara l'oportunitat de demostrar a Europa, on ha jugat les dues últimes temporades al Borussia Dortmund, sense haver debutat amb el primer equip del Madrid a Primera Divisió. En dues temporades a la Bundesliga, Reinier Jesus ha disputat un total de 29 partits, però només 2 de titular i en total no arriba als 500' de joc.

Javi Hernández entrenant amb el Leganés / DIARIO AS

Paral·lelament, el Girona encara negocia amb altres futbolistes per a tancar la plantilla com més aviat millor. Un dels principals desitjos de direcció esportiva i staff tècnic és l'arribada d'Oriol Romeu, amb qui el club veu relativament senzill arribar a un acord. La dificultat de l'operació recau en la negociació amb el Southampton, amb qui el club està negociant per aconseguir que el mig centre d'Ulldecona pugui reforçar la medul·lar.

Finalment, un altre futbolista que podria convertir-se en blanc-i-vermell és el central del Barça Mika Marmol. El Girona és l'equip que està millor situat per obtenir els serveis del jove central i té un principi d'acord amb el jugador i està a l'espera que aquest pugui desvincular-se del club blaugrana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00