Sociedad

Detingut el conductor que va atropellar a un grup de ciclistes causant la mort de dos d'ells

Els dos ciclistes morts a Castellbisbal tenien 66 i 72 anys. L'atropellament ha deixat tres ferits més, un d'ells crític

Els equips d'emergència treballant al lloc de l'accident

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta nit el conductor que al matí d'aquest diumenge havia atropellat un grup de 8 ciclistes, a Castellbisbal, causant la mort a dos d'ells. Tres més estan ferits, un dels quals en estat crític. Mentrestant, avui comencen tres dies de dol oficial a Rubí, municipi del qual eren les víctimes.

Els morts eren ciclistes amateurs del Club Ciclista Rubí, i van ser envestits per un cotxe que va envair el carril contrari a una carretera comarcal de Castellbisbal, al Vallès Occidental, i els va atropellar. El vehicle va ser trobat a Martorell, a uns 15 quilòmetres del punt on es va cometre l'atropellament. Hi ha hagut multitud de reaccions. Rubí ha decretat tres dies de dol oficial, el president de la Generalitat ha donat el seu condol a la família i des de la Federació Catalana de Ciclisme fan una crida a actuar de manera urgent per protegir els ciclistes a la carretera davant la gran quantitat d'accidents.

Les dues víctimes mortals eren dos homes de 66 i 72 anys. Segons el Servei Català de Trànsit, es tracta de M. M. G., un veí de Rubí que ha mort a l'acte, i de J. M. D. N., que ha estat evacuat en estat crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on ha acabat morint. L'Ajuntament de Rubí ha informat que totes les víctimes eren veïns del municipi.

L'atropellament ha tingut lloc al punt quilomètric 0,5 de la carretera C-243c a Castellbisbal. L'avís del sinistre s'ha rebut a les 10.47 hores i ha activat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra. Protecció Civil ha activat la prealerta del Procicat i s'ha tallat unes hores la C-243c per facilitar les feines dels cossos d'emergències.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad