Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ferran Soriano: "Que juguem per la lluita contra l'ELA demostra que els clubs també som part del teixit social"

Avui al 'Què T'hi Jugues!', parlem amb el CEO del Manchester City, Ferran Soriano, sobre el matx d'aquesta nit entre Barça i City per la lluita contra l'ELA

Ferran Soriano: "Que juguem per la lluita contra l'ELA demostra que els clubs també som part del teixit social "

11:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1661339966163/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça i el City estan pendents de si el sorteig de dijous els emparella com a rivals a la Lliga de Campions. Mentrestant, aquesta nit s'enfronten al Camp Nou, a partir de dos quarts de deu de la nit per fer front comú contra un altre rival: l'ELA. El partit, amb més de 80.000 entrades venudes, es fa per recaptar fons en la lluita contra la Esclerosi Lateral Amiotròfica. "Crec que es recaptaran milions", assegura al 'Què T'hi Jugues!' el director general del Manchester City, Ferran Soriano, molt il·lusionat pel matx: "és un dia per demostrar que els clubs som part del teixit social".

L'ELA afecta a més de 3000 persones a l'Estat espanyol. Un d'ells és l'exporter del Barça, Juan Carlos Unzué, padrí del partit, que s'ha convertit en l'altaveu dels qui tenen la malatia necessitats de visibilitat i més recursos en investigació . "Amb Unzué se'm posa la pell de gallina. Està vivint la seva tragedia personal d'una manera admirable", considera Soriano, que va coincidir amb Unzué al Barça. El partit s'havia de jugar l'any passat però la pandèmia va obligar a ajornar-lo. Aquest any, tot i tenir la temporada en marxa, els clubs no s'han fet enrere: "La causa s'ho mereix. Si estem aquí és per solidaritat. Podríem haver al·legat qüestions tècniques perquè ja hem fet tres partits de lliga, però sempre hem estat predispostats", recorda el director general del City.

La predisposició per jugar amb la lliga començada s'inverteix quan es parla de possibles sortides, concretades en Bernardo Silva. Soriano emfatitza que si el Barça hi tenia interès ja ha fet tard: "Portem dos partits de lliga; ja fa temps que s'ha acabat el temps de fer entrades i sortides". Laporta volia, tant sí com no, el portuguès com a cirereta del pastís que ha fet en forma de fixatges. Però el director general del City refreda l'interès: "aquesta història ha donat moltes voltes i en el fons no s'ha mogut mai des del lloc de partida". En tot cas, avui Bernardo serà al Camp Nou, això sí, amb la samarreta del City en un partit que, segons Soriano, serà millor que el propi Gamper.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad