EsplaixEsplaix

La cantant catalana Julieta: "M'agrada pensar que cada cançó i cada videoclip té una història"

La barcelonina ha avançat a l''Esplaix' que publicarà un nou disc al setembre

ENTREVISTA. La cantant catalana Julieta

ENTREVISTA. La cantant catalana Julieta

18:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1661341636_214_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Julieta és cantant i amb 21 anys ja ha tret un disc i ha actuat al Primavera Sound. "JUJI" va sortir el 2021 i les seves cançons continuen sonant arreu, com "Tu juru ju", que té més de 240 mil reproduccions a Spotify. Encara que es va introduir en la música fent cançons amb els seus amics només per divertir-se, ara confessa que té una gran passió per la composició musical. Ha compost uns quatre-cents temes, encara que publicats calcula que en porta una dotzena.

Actualment, està centrada en el seu futur disc, el que sortirà dintre de "molt poc" i del qual ja es coneixen algunes cançons, com el seu últim senzill "A les fosques". Tots els seus videoclips tenen una estètica concreta i molt pensada: "M'agrada pensar que cada cançó i cada videoclip té una història". Els seus shows als escenaris també són un espectacle. Per a la barcelonina, cantar al Primavera Sound va ser tota una fita: "Jo hi anava i pensava que m'encantaria tocar allà dalt. Ara penso que el que he fet és molt fort".

Compagina la seva carrera com a artista amb els estudis d'Enginyeria de sistemes audiovisuals per poder investigar el sol, quelcom que l'atrau molt. Una de les seves referents musicals és La Rosalia, no perquè vulgui fer el mateix estil de música que ella, sinó per la seva "la manera de treball, s'involucra en tot" i "l'energia" que desprèn, "li sobra art".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00