EsplaixEsplaix

Els càmpings ressalten la seva tendència a l'alça: "Alguns dies hem estat al 100% d'ocupació, feia 12 o 13 anys que no passava"

L''Esplaix' ha repassat les valoracions dels càmpings per descobrir com han passat aquest estiu

ENTREVISTA. Josep Maria Mensión, propietari del Càmping Port de la Selva

ENTREVISTA. Josep Maria Mensión, propietari del Càmping Port de la Selva

08:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1661863605_665_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les opcions per passar les vacances cada vegada són més variades. Hi ha qui prefereix la comoditat d'un hotel o els que opten pel preu més econòmic d'un hostal. Altres escullen llogar un apartament que et permet cuinar el que vols, estalviar i gestionar el pis lliurement sense dependre d'horaris. Però, els càmpings són una tendència que va en augment pel luxe de tenir un contacte més estret amb la naturalesa.

Els càmpings estan esperant a demà, que s'acaba l'agost, per tancar el mes i fer la valoració ja amb les dades. Però, han avançat a SER Catalunya que la temporada ha estat molt bona: Els visitants eren de nacionalitats molt diferents i hi ha hagut una alta ocupació. "Del 25 de juliol al 17 d'agost vam rebre trucades i emails cada dia per saber si teníem lloc aquella mateixa nit. Alguns dies el càmping ha estat ple al 100%, feia 12 o 13 anys que no passava", explica Carles Borrell, propietari del càmping La Verneda a Sant Cebrià de Vallalta, al Maresme.

CRÒNICA de Ferran Dalmau. Les sensacions dels propietaris dels càmpings sobre aquesta temporada

01:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1661860639_795_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Josep Maria Mensión, propietari del Càmping Port de la Selva, coincideix amb les bones dades d'aquest estiu: "L'estiu ha estat molt bo, el millor dels últims 10 anys. Després de la Covid la gent ha volgut sortir i també han vingut molt estrangers". El perfil és molt diferent: famílies, parelles i inclús persones soles que estan de passada en alguna ruta. Mensión també apunta que els hàbits han canviat perquè "amb la Covid la gent ha volgut sortir, i comprar-se una furgoneta o una caravana està a l'alça".

Tot i això, altres propietaris han assegurat que per culpa de la pujada de preus no han pogut recuperar el nivell d'ingressos d'abans de la pandèmia.

La periodista Laura Fa és usuària dels càmpings

ENTREVISTA. La periodista Laura Fa és usuària dels càmpings

ENTREVISTA. La periodista Laura Fa és usuària dels càmpings

15:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1661864301_618_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00