Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Carles Puyol: "El Barça té millor plantilla que el Madrid"

Avui al 'Què T'hi Jugues' parlem amb Carles Puyol, excapità del Barça

Carles Puyol: "El Barça té millor plantilla que el Madrid"

Carles Puyol: "El Barça té millor plantilla que el Madrid"

07:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1662379317949/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En l'inici de la nova temporada del 'Què T'hi Jugues' hem tingut un padrí de luxe. L'excapità del Barça, Carles Puyol, ha passat a saludar-nos des del 'XAP', el torneig de pàdel solidari de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Hem volgut parlar amb Puyol d'aquest nou Barça que tant il·lusiona, i ell ho té clar: "El Barça té millor plantilla que el Madrid" diu l'excapità. El central creu que "s'ha fet molt bona feina i s'ha aconseguit un molt bon equip", i no té dubtes que aquest grup pot competir per tot. "Les posicions estan doblades amb jugadors de molta qualitat, gent jove però amb experiència. Crec que podem lluitar per tots els títols" afirma Carles Puyol.

Però, podria tornar a ser el capità del Barça? "Mentalment sí, però físicament no" diu Puyol. Qui ha aprofitat per elogiar l'actual defensa blaugrana: "Tenim centrals molt bons. Hi ha molta joventut, i després gent amb experiència com Piqué. Molta gent el dona per mort, però si es troba bé pot aportar moltíssim. S'ha de recuperar per estar al 100% i entrenar cada dia al màxim per quan tingui l'oportunitat poder rendir com sempre ho ha fet" explica el central. Carles Puyol, que és molt actiu a Twitter, s'ha mostrat en tot moment il·lusionat per aquesta temporada, amb una lliga que creu que "serà de molts punts".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00