Què t'hi jugues!
Fútbol

Els detalls de la situació de Pablo Torre

Xavi li va dir al jugador que tindria minuts i que no anés cedit aquesta temporada

Els detalls de la situació de Pablo Torre

Barcelona

Pablo Torre té 19 anys. El fitxa el Barça aquest estiu, procedent del Racing de Santander, amb qui puja a Segona Divisió. Ara mateix, té dorsal del filial, però entrena amb el primer equip i està inscrit a la Champions.

Segons hem pogut saber, el jugador s'atabala quan veu que no va convocat amb el primer equip i estudia sortir al Racing. Xavi, però, parla amb ell i li diu que el millor és quedar-se al Barça per formar-se en l'estil de joc del club. També li diu que la seva idea és donar-li minuts i, de fet, la intenció era treure'l contra la Reial Societat.

Des del club creuen que jugarà i que casos com el de Pedri en surt un cada molts anys. Remarquen que el normal és el de Pablo Torre. Però també diuen que si no té minuts d'aquí al Mundial, potser es plantejarien un canvi.

Fins ara, al Barça B només ha baixat per fer-se la sessió de fotos de la plantilla. Li donen el dorsal 18 perquè té dinàmica de primer equip i de cara al vestidor donant-li el 10 no quedaria bé. Això sí, preveuen comptar amb ell durant el Mundial.

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue...