Tot és ComèdiaTot és Comèdia

Maria Barbal: "Envellir no és gens fàcil"

El 'Tot és comèdia' reuneix l'escriptora consagrada, que acaba de publicar 'Al llac' i la debutant Helena Guilera que s'estrena amb 'L'escuma'

Tot és comèdia (10/09/2022)

Tot és comèdia (10/09/2022)

55:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1662977906_720_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El programa ha arrencat nova etapa i temporada amb un especial dedicat als llibres coincidint amb la Setmana del Llibre en Català.

Hem convidat la Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2021 Maria Barbal (Tremp, 1949) una de les autores més premiades i llegides. La seva carrera va esclatar el 1985 amb ‘Pedra de Tartera’ i continua viva avui dia. Acaba de treure ‘Al Llac’ (Columna) on torna al Pallars de la seva infantesa. Barbal ha compartit conversa amb l'Helena Guilera (Barcelona, 1993) escriptora que debuta amb ‘L’Escuma’ (Edicions del Periscopi) una història familiar tràgica marcada pel trastorn mental i el suïcidi, però lluminosa i esperançadora. Un relat que té una convidada sorprenent: l’astrofísica.

Maria Barbal presenta 'Al Llac' a la Setmana del Llibre en Català. La gran cita literària d'inici de curs celebra 40 anys. Fins al 18 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona hi ha més de 250 actes programats com firmes de llibres i activitats per a famílies. S'hi presentaran fins a 150 novetats, i entre els participants hi ha l'editorial independent Mai més, el gran grup Penguin Random House o la llbreria Ona. Amb els seus responsable hem pres el pols al sector de l'edició en català.

Ferran Bassaganyes ha inaugurat secció de tendències amb un joc curiós per conèixer a fons qualsevol persona, des d'un company de feina al cunyat. I ha posat a prova en Màxim Castillo i la Laura Estrada que a partir d'ara piloten el nou 'Tot és comèdia', el programa de cultura dels caps de setamana de SER Catalunya que celebra 19 anys en antena.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00