Sociedad

Denúncia per homofòbia i agressió a Cambrils

Diversos joves han explicat als Mossos que un grup d'homes i dones els van insultar i colpejar quan tornaven d'un concert de Festa Major

Mossos d'Esquadra

Cambrils

Un grup de joves de Cambrils ha presentat una denúncia conjunta als Mossos després d'haver patit lesions lleus i insults homòfobs. Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge quan nou joves d'entre 18 i 24 anys que venien d'un concert de festa major expliquen que van ser increpats per un grup d'entre 4 i 6 homes i dones: van començar amb comentaris masclistes a una noia i després van insultar el noi que l'acompanyava amb crits de "maricón". Segons relaten, quan els amics s'hi van interposar per demanar que paressin els van començar a colpejar a tots. En declaracions a SER Catalunya el jofre, un d'ells, diu que "ens van donar empentes i a estirar els cabells quan nosaltres no vam fer res en cap moment. Fins que no va arribar la policia no van parar". Afegeix que alguns dels agressors són treballadors de dos restaurants del municipi i altres fills dels propietaris.

L'Observatori contra l'Homofòbia s'ha posat a disposició de les víctimes. D'altra banda, l'ajuntament de Cambrils també ha condemnat els fets.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad