Sociedad

AENA es compromet a connectar en set minuts l'aeroport de Reus i la futura estació intermodal

El seu president creu que no hi haurà una pujada clara de la demanda a la Costa Daurada fins que el Prat no estigui al límit de la seva capacitat

El president d'AENA, Maurici Lucena, a la Cambra de Comerç de Reus

Reus

El gestor aeroportuari treballarà per tal que els passatgers dels avions que aterrin a Reus puguin enllaçar en set minuts amb l'estació intermodal i accedir a la xarxa ferroviària, la viària i l'alta velocitat; Una declaració d'intencions que el president d'AENA, Maurici Lucena, no ha concretat ni ha entrat a detallat argumentant que el projecte encara es troba en fase embrionària de redacció. Lucena ha estat el primer convidat del curs als Vermut Cambra de Reus, on el seu president, Jordi Just, ha aprofitat per recordar que fa molts anys que el territori arrossega aquesta demanda històrica.

AENA treballa per incrementar la demanda en els propers anys i esmenta tres factors clau: l'estació intermodal, Hard rock i la proximitat amb l'aeroport de Barcelona per tal d'oferir alternatives; En aquest sentit, creu que no es notarà un canvi fins que el Prat no estigui al límit i hagi de derivar part de la seva activitat. Damunt de la taula també hi ha l'objectiu de recuperar Ryanair a Reus per augmentar el nombre de vols regulars.

En els propers 4 anys AENA invertirà 22M d'€ a l'aeroport reusenc, amb un parc fotovoltaic o adaptant el sistema d'inspecció d'equipatges, entre d'altres.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad