Aquí CatalunyaAquí Catalunya

Julio Manrique obre el festival Temporada Alta amb "l'Adversari"

Una història basada en fets reals que Manrique considera "inversemblant i increïble"

ENTREVISTA. L'actor i director Julio Manrique

ENTREVISTA. L'actor i director Julio Manrique

13:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663322528182/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El 7 d'octubre Julio Manrique obre el festival Temporada Alta amb l'Adversari de Carrière. L'obra, que està basada en fets reals, explica la relació entre un escriptor i un assassí. Jean Claude Romand, un home que durant 18 anys es fa passar per metge i investigador de prestigi, davant la por a ser descobert, mata la dona, els fills i els pares. L'autor de l'obra, Carrière, segueix molt de prop el judici.

"És una història que si l'hagués venut com a ficció no se l'hauria cregut ningú", explica el director Julio Manrique a l'Aquí Catalunya, "és inversemblant i increïble". Manrique s'ha volgut centrar en la interpretació que va fer l'autor Carrière de la història, ha volgut "fer pensar" el públic.

Manrique ha fet l'adaptació del guió juntament amb en Marc Artigau i la Cristina Genebat. "En el món del teatre no se sol treballar amb un equip de guionistes", però per a ell ha sigut clau per a interpretar l'obra. Els protagonistes són Pere Arquilué, encarregat també de la producció, i Carles Martínez, interpretant a Jean Claude Romand.

Després d'estrenar-la al Temporada Alta, es podrà veure l'any vinent al Teatre Romea a partir del mes de març.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00