Sociedad

Martí Ferrer: "Quasi tothom passa la prova per interpretar el Messies Participatiu però s'ha de tenir ganes de treballar"

El Messies Participatiu s'interpretarà el 16 de desembre a l'Auditori de Girona i demà a la tarda hi ha un assaig general a la plaça de Sant Feliu per trobar voluntaris

El Messies Participatiu.

El Messies Participatiu. / www.messiesparticipatiu.cat

Girona

El Messies és un oratori que s'ha cantat de manera popular fa molts anys a Anglaterra i aquí també comença a ser tradicional. Aquest any es tornarà a interpretar el 16 de desembre a l'Auditori de Girona amb persones que "tinguin ganes de treballar", diu Martí Ferrer, el director preparador dels cantaires.

Demà a la tarda hi haurà una presa de contacte a la Plaça de Sant Feliu per engrescar els encarregats d'interpretar una obra que supera les dues hores. Segons Ferrer, "gairebé tothom passa la prova" però cal el compromís d'assajar uns caps de setmana més, dos d'ells amb el director convidat, Manuel Valdivieso.

Per saber-ne més del Messies Participatiu, podeu escoltar l'entrevista que hem fet a Martí Ferrer a l'Aquí Girona.

Martí Ferrer, director preparador del Messies Participatiu

11:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663332181445/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad