Aquí CatalunyaAquí Catalunya

Detenen cinc persones per l'atracament del bingo de Tortosa on ha mort una treballadora

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apel·lat a la calma i ho ha titllat d'un fet aïllat

Vianants circulen davant de la façana del bingo de la plaça Corona d'Aragó de Tortosa on s'ha produït l'atracament mortal / Anna Ferràs

Tortosa

Els Mossos d'Esquadra van detenir anit cinc persones vinculades a l'atracament d'aquest dilluns de matinada al Bingo Vali de Tortosa, en el transcurs del qual ha mort una treballadora d'un tret i un client ha resultat ferit greu també per arma de foc. Entre els detinguts hi ha almenys dos homes i una dona, segons han explicat a l'ACN fonts testimonials, i la detenció ha tingut lloc a prop de la Catedral. Les dues víctimes van ser traslladades amb vida a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La treballadora, que va rebre un tret al cap, va morir unes hores després. L'home, ferit per un tret en una espatlla, continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives i no es tem per la seva vida, estable dins la gravetat.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, en declaracions a l'Aquí Catalunya, ha felicitat els cossos de seguretat per la seva coordinació i rapidesa. Ha apel·lat a la calma de la ciutadania de Tortosa: "Ha estat un fet aïllat d'unes persones que han vingut de fora de la ciutat i que havien de marxar ràpidament, però els han detingut", explica Roigé. L'alcaldessa ha confirmat que els detinguts formen part d'un grup relacionat amb fets delictius a altres llocs de l'Estat.

L'Ajuntament ha informat que les detencions han tingut lloc a l'entorn de l'avinguda Felip Pedrell, amb una operació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la policia espanyola. També segons l'Ajuntament, en el decurs de l'actuació hi ha hagut unes detonacions que no corresponen a trets, sinó a granades ensordidores que la policia utilitza per atordir les persones que pretén detenir.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad