Sociedad

Convoquen una concentració a Campdevànol per la mort de la noia de 21 anys sota el lema 'Prou feminicidis'

L'Ajuntament de Ripoll ha decretat un dia de dol oficial

Dispositiu policial davant l'habitatge on es va trobar la noia morta

Dispositiu policial davant l'habitatge on es va trobar la noia morta / ACN

Campdevànol

El col·lectiu feminista del Ripollès La Sarja ha convocat una concentració a Campdevànol per aquest dijous a les 7 de la tarda. Sota el lema 'Prou feminicidis' criden a la mobilització davant la plaça de l'Ajuntament com a mostra de rebuig per la mort dimecres d'una jove de 21 anys de la localitat.

Els mossos van detenir la parella de la noia i estan investigant les causes de l'homicidi. El jutge ha decretat el secret de les actuacions. A través d'un comunicat l'Ajuntament de Ripoll -on la víctima havia viscut molts anys- ha mostrat el condol a la família i ha decretat un dia de dol oficial. El consistori també ha convocat una concentració en record a la víctima i contra la violència de gènere aquest dijous a les 8 del vespre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad