Sociedad

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus denuncia un cas d'assetjament dins de l'entitat

La víctima no ha volgut denunciar els fets

Comunicat penjat a les xarxes socials / Cedida

Reus

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus ha fet públic un comunicat en el que s'explica que una balladora va denunciar a la Junta Directiva que un altre membre de l'associació l'havia assetjat sexualment. Afegeix que el presumpte agressor no n'és conscient de la magnitud dels fets i del dany causat, i que "s'ha negat a utilitzar les eines reparatòries ofertes". No poden empendre cap acció sancionadora, ja que la noia vol mantenir la seva privacitat, l'anonimat i no vol denunciar.

La Coordinadora de Danses rebutja les violències sexuals i lamenta que estiguin presents en el món de la cultura popular i les festes majors: "no consentim que les dones visquin amb por, amb la seva llibertat coartada per l’amenaça d’unes agressions sexuals que ja haurien d’estar desterrades d’una societat democràtica i lliure".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad