Hora 14 CatalunyaHora 14 Catalunya
Sociedad

La Sagrada Família acabarà a finals d'any les torres de Marc i Lluc

Es presenten les escultures del Lleó i el Bou que coronaran les dues torres

Escultura d'un lleó que representa a l'apòstol Sant Marc i que coronarà la torre dedicada a l'evangelista / Soledad Domínguez

Barcelona

15.000 persones triades per sorteig podran visitar el temple els propers 23, 24 i 25 de setembre, en ocasió de les jornades de portes obertes del temple i veure de prop les escultures que al desembre coronaran dues torres de 135 metres d'alçària.

El director general de la Junta Constructora de la Sagrada Família assegura que la recuperació de visitants després de la pandèmia ha estat "progressiva" i la previsió és acabar l'any amb 3,4 milions de visitants i uns ingressos de 87 milions d'euros.

Escultura que representa a l'apòstol Sant Lluc / Soledad Domínguez

La Junta Constructora confia a finalitzar la Torre de Jesucrist, que arribarà als 172,50 metres i serà la més alta del temple, l'any 2026, "amb la il·lusió que es pugui coronar la Creu per l'aniversari de la mort de l'arquitecte Antoni Gaudí".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad