Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Nena Daconte reivindica la salut mental amb el seu nou llibre

La cantant Mai Meneses presenta nou llibre sobre la crua realitat darrere de l'èxit

ENTREVISTA. Mai Meneses, de Nena Daconte, presenta nou llibre

ENTREVISTA. Mai Meneses, de Nena Daconte, presenta nou llibre

17:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663836277410/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Mai Meneses és ex concursant d'Operación Triunfo (OT), però aquest programa no és el que li va donar la fama, sinó les cançons que ella mateixa va composar amb Nena Daconte. L'èxit és indiscutible: Amb el grup musical han fet centenars de concerts, mítiques cançons que se sap tothom i han guanyat tota mena de premis. Però la fama no li va aportar felicitat; mentre el món l'aplaudia, ella fumava porros, bevia molt d'alcohol, consumia drogues dures i se sentia "una gran farsant". Va patir depressió i ansietat.

Tot això ho explica al seu nou llibre Tenía tanto que darte, com la seva famosa cançó. El llibre explica la història de la seva vida: les pors, les addiccions i els problemes de salut mental. "Inicialment, el vaig escriure només per mi, per explicar-me coses a mi mateixa. Vaig pensar que el meu llibre podia servir perquè la gent no se sentís sola. Ser un referent més", detalla. Reivindica que la salut mental "s'ha de posar sobre la taula".

Algunes de les seves cançons es van escriure vivint realitats molt crues: Fumava porros i bevia molt d'alcohol. Ningú la va avisar que la situació empitjorava, ella mateixa es va adonar que aquell no era el camí que volia. "El futur no s'endevina, el futur es recorda", reflexiona. Per la Mai Meneses el llibre és una manera d'apropar-se al meu públic perquè conta el que hi ha darrere de les cançons, el seu significat.

"La primera nit que vaig estar a OT me la vaig estar tota plorant", apunta sobre la seva primera experiència televisiva. Va ser la primera expulsada de la segona edició del programa, i per a ella va ser més una experiència negativa que positiva.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad