Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Tragèdia 'Els Alfacs'

Una explosió en un càmping d'Alcanar va provocar la mort de 215 persones

PENOMBRES. Tragèdia 'Els Alfacs'

PENOMBRES. Tragèdia 'Els Alfacs'

10:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663848483020/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'estiu de 1978 molt a prop del càmping 'Els Alfacs' es va viure el pitjor accident de trànsit de la història d'Espanya. 'Penombres' amb Anna Punsí ha recordat a l'Aquí Catalunya aquell fatídic 11 de juliol. L'accident va provocar la mort de 215 persones en total, de les quals 158 van perdre la vida allà mateix a causa de l'explosió. La majoria eren turistes estrangers que acampaven al càmping, alemanys, francesos, britànics i belgues.

Eren les 14:29 h quan un camió sobrecarregat de propilè, un gas que es transporta en format líquid, va explotar just quan passava a 100 metres de l'entrada del càmping Els Alfacs. El càmping estava ple de turistes que a aquella hora dinaven o feien una becaina. Se sap que va passar aquesta hora exacte perquè el rellotge que duia el conductor del camió va quedar intacta amb les agulles aturades en el moment de l'explosió.

El conductor, un home de 50 anys, amb dues dècades d'experiència en transport, va carregar més de 23 tones de propilè liquat, 4 tones més del màxim permès. El camió de l'empresa Cisternas Reunidas anava en direcció a Puertollano a descarregar. Venia de la refineria Enpetrol de la Pobla de Mafumet, on li van posar més propilè del que podia dur la cisterna, i va agafar la Nacional 340. Va circular uns 100 quilòmetres, va passar per Sant Carles de la Ràpita i quan transitava per davant del càmping 'Els Alfacs', la calor va provocar que el líquid s'inflamés.

A més, la cisterna havia servit per portar líquids corrosius i hi podia haver alguna fissura, el gas es va anar escapant fins que una guspira va provocar una explosió bestial i la cisterna va sortir volant provocant una bola de foc com si hagués estat una bomba.

La bola de foc va agafar una superfície de 300 metres de diàmetre i va arrasar amb tot. Les flames van provocar altres explosions amb els dipòsits de combustible dels cotxes del càmping i les bombones de gas per cuinar.

El mar va ser una trampa mortal perquè l'aigua bullia a 2.000 graus arran del foc i els supervivents que buscaven salvar-se acabaven morint un cop es llançaven al mar. Els cossos van quedar cremats i en posició defensiva i per sorpresa.

"Va ser molt complicat identificar els cadàvers calcinats perquè anaven en banyador, no hi havia papers, tot cremat, es va cremar també el registre dels campistes que hi havia"

La tragèdia va provocar canvis en el transport. Des d'aleshores, les cisternes han de portar vàlvules per controlar la pressió i els camions hagin de circular per l'autopista (una mesura que es va prendre només dos dies després de la tragèdia) i no poden travessar zones urbanes.

"Hi va haver polèmica pel fet que el conductor passés per la Nacional 340. Altres xofers van dir que l'empresa es volia estalviar reemborsar el peatge -va ser per estalviar-se 1.000 pessetes de l'època-"

El càmping va reobrir les portes un any després de l'accident.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad