El BalcóEl Balcó
Sociedad

"Mai m'havia imaginat ser actriu"

Carla Quílez és la intèrpret més jove a guanyar la 'Concha de Plata'

ENTREVISTA. Carla Quílez

ENTREVISTA. Carla Quílez

12:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1664287192854/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

De penjar vídeos ballant a Instagram a rebre el premi a San Sebastià pel paper que fa a 'La maternal', la pel·lícula de Pilar Palomero. Aquest és el recorregut meteòric que ha fet Carla Quílez, una barcelonina de només 14 anys. Sempre s'havia imaginat com a ballarina al futur, però mai com a actriu. Ara les coses han canviat, no para de rebre trucades i té ganes d'explorar aquest camí de la interpretació.

Tot va començar quan la directora de càsting es va posar en contacte amb ella perquè participés a les proves. Li van dir que tenien ganes de conèixer-la i explicar-li el projecte, però ella al principi no se'n va fiar i la seva mare, l'Eva Alonso, que també ha passat pel Balcó, tampoc s'ho acabava de creure. Quan finalment van veure totes dues que la cosa anava de debò, ja els hi van explicar que era una pel·lícula de Pilar Palomero i que si la triaven al càsting, s'hauria de posar a la pell d'una mare adolescent.

"Al principi va ser un xoc, pensar que tothom em veuria fent de mare adolescent, vaig haver de reflexionar sobre el tema, perquè al meu voltant no hi ha casos", explica, "però penso que les noies que ho pateixen no són persones rares ni se les ha de culpar de res, reaccionaria igual que ho faig a la pel·lícula". L'Eva reconeix que el tema de la pel·lícula la va impressionar i fins i tot sobtar, perquè no havia reflexionat especialment sobre el tema. Després de veure la Carla als rodatges i a la pel·lícula està convençuda que té fusta com a actriu, i creu que té les coses molt clares: "Confio molt en la meva filla, em preocupen moltes coses, però crec que podrem tirar endavant, això sí, sempre amb uns estudis acabats i poquet a poquet".

La Carla tenia moltes esperances posades a la seva carrera com a ballarina, però ara, amb aquesta oportunitat i aquest premi, la seva vida s'ha capgirat de cop i volta i té ganes de seguir actuant, sense deixar de banda el ball. La pel·lícula 'La maternal', arribarà als cines el 18 de novembre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad