Actualidad

Detinguts 4 joves per apallissar un noi amb discapacitat a Calella

El jutjat de guàrdia ha deixat en llibertat els presumptes agressors i n'ha denunciat 4 més, mentre que la víctima continua ingressada a l'hospital després d'haver perdut la melsa

Imatge d'arxiu, Mossos d'Esquadra / Europa Press News

Els Mossos d'Esquadra han detingut a quatre joves de 18 i 19 anys i n'han denunciat a quatre més per apallissar presumptament un noi discapacitat, que continua ingressat a l'Hospital de Calella, al Maresme. L'agressió es va produir aquest cap de setmana durant la Festa Major del municipi. Segons ha pogut saber SER CATALUNYA, els acusats van clavar cops de puny i puntades de peu a la víctima servint-se, fins i tot, de la crossa que utilitza aquest jove de 28 anys. A causa de les lesions, la víctima va haver de ser intervinguda d'urgència i ha perdut la melsa. El jutjat de guàrdia ha deixat els acusats en llibertat provisional.

Els fets es van produir la matinada de divendres a dissabte a l'entorn de l'embalat de les festes. Passades les 4 h de la matinada, la víctima va anar als lavabos. A l'entorn del camp de futbol, el jove va creuar-se amb un grup de nois. Corrents, un d'ells va fer-li un cop pel qual gairebé cau a terra. Segons la denúncia de la víctima, va recriminar-li l'entrebanc, fent-li veure que camina amb una crossa, ja que té una pròtesi perquè li falta una cama. En resposta, l'acusat li va etzibar: "Calla't la boca, coix de merda".

De seguida, la víctima va veure's rodejat per cinc nois que el van fer caure entre dos vehicles aparcats i van començar a clavar-li cops de puny i puntades de peu per tot el cos. Segons el relat de la víctima, el jove va tenir temps només de protegir la seva pròtesi sota un dels vehicles i de cobrir-se la cara amb les mans. A terra, entre cops i a cegues, sentia com més nois se sumaven a la pallissa i s'animaven per seguir colpejant-lo.

Segons els testimonis que han recollit fins ara els investigadors, els acusats "no van parar fins que els van separar de l'agressió i van deixar a la víctima inconscient a terra". Després, van fugir corrents. Tres noies, que van presenciar l'agressió, van assistir al jove. Després d'alertar a la policia, l'ambulància va traslladar-lo a l'Hospital de Calella que va atendre'l per diverses contusions a l'espatlla, les costelles o l'esquena.

Poca estona després, quan els seus familiars van anar a recollir-lo a l'hospital, la víctima va desmaiar-se convulsionant. Les agressions li havien provocat una hemorràgia interna per la qual ha perdut la melsa. L'endemà dels fets, els agents van detenir a quatre joves i van denunciar-ne a quatre més que han estat identificats, adolescents amb els quals no tenia cap relació.

Després de passar a disposició judicial, el jutjat de guàrdia ha deixat els quatre principals investigats en llibertat provisional amb mesures cautelars. Tenen l'obligació de comparèixer setmanalment i tenen retirat el passaport. Els mossos han denunciat quatre adolescents més vinculats a la pallissa per un delicte de lesions, amb l'agreujant de pèrdua d'un òrgan principal.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad