Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

Feliu sobre l'escridassada a Forcadell: "Quan xiulem al rei al Camp Nou, a ningú li sembla malament"

Dolors Feliu, presidenta de l'ANC, assegura que "reflecteix el rebuig al gir d'ERC"

ENTREVISTA. Dolors Feliu, presidenta de l'ANC, critica "el gir d'ERC"

ENTREVISTA. Dolors Feliu, presidenta de l'ANC, critica "el gir d'ERC"

11:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1664785555984/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La divisió entre independentistes ha estat present tota la setmana amb la cris del govern, però també s'ha mostrat en actes com el de la commemoració de l'1 d'octubre, on Carme Forcadell va rebre una gran escridassada. En aquell moment, cap de les autoritats presents van actuar per evitar-ho o defensar-la. Però per les xarxes sí que s'han vist les primeres reaccions: L'expresident de la Generalitat i líder del Consell de la República, Carles Puigdemont, ha defensat l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell i ha censurat la xiulada.

A Dolors Feliu, presidenta de l'ANC, en declaracions a l'Aquí Catalunya, no li "va agradar la xiulada a Forcadell" però confessa que "reflecteix el rebuig al gir d'ERC". "La gent s'havia d'expressar, no crec a haver de renyar la gent", justifica. Per Feliu, l'escridassada a Forcadell "ha de fer reflexionar els que s'allunyen de la independència". "Quan xiulem al rei al Camp Nou, a ningú li sembla malament. La gent xiula perquè hi ha una estratègia que no va enlloc", acaba.

Després de l'entrevista, Feliu s'ha retractat parcialment de les seves paraules a les xarxes socials.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad