Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Tres successos, tres confusions

L'Anna Punsí recupera tres històries rocambolesques, entre les quals hi ha un ensurt molt gros a una escola de Calella

Confusions

10:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1665055410593/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Els pares de l’Amèlia, una nena de 3 anys i mig, van patir allò que fa pànic a qualsevol pare i és que vagis a l’escola a buscar el teu fill i no hi sigui. Va passar el novembre del 2020, en una escola de Calella i avui la periodista Anna Punsí ha recuperat el succés a la secció Penombres del programa Aquí Catalunya.

Hi havia anat un pare, amb una filla que es diu Amèlia, però no l’Amèlia que es va endur de l’escola. Feia 18 mesos que no la veia i en cap moment va pensar que aquella nena que li van donar, amb els cabells rinxolats i més aviat tímida, no fos la seva filla. Li va voler fer una mena de sorpresa i la va anar a buscar a la sortida de l’escola.

Els Mossos van aconseguir el seu telèfon i quan el van alertar, l’home no entenia res. La petita es va retrobar amb els seus pares reals cap a dos quarts de 7 de la tarda a la comissaria de Pineda de Mar. Aquest era el moment en què la família sabia que ja l’havien trobat:

Una confusió buscada a la presó

Una nit del mes de maig del 2013, un pres va fugir de la presó Model de Barcelona i ho va aconseguir durant un vis-a-vis amb la seva família. El pres li va deixar la roba que duia al seu germà amb qui s’assembla molt. I un cop es va acabar la trobada familiar, el pres va sortir al carrer i el seu germà va tornar cap a la cel·la acompanyat del funcionari de torn. És a dir, es van intercanviar.

"Però el germà, que no era gaire professional de l’engany, es va posar nerviós i va explicar que ell no era en realitat el pres"

Van alertar als Mossos perquè li barressin el pas a la sortida al carrer, però ja va ser massa tard. Els germans són pakistanesos i això va dificultar que s’adonessin del canvi. "Qui fa això pot enfrontar-se a una pena de sis mesos a un any i a una multa de fins a 24 mesos"

Confusió inversemblant en una investigació policial

Arran del crim de l’Isidre Matas a Vilafant, els investigadors van confondre’s mentre escoltaven els sospitosos per telèfon. Com va explicar el programa Crims en el capítol emès el maig del 2022, la Guàrdia Civil va entendre que hi havia d’haver un intercanvi d’armes i el que hi va haver en realitat va ser un intercanvi de gambes. Sí, gambes per armes.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad