Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "El Barça ha de saber aprofitar els bons moments i patir quan vagi malament. Crec que portarà la iniciativa"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del Barça-Inter, un partit clau a la Champions League aquesta nit al Camp Nou

Ramon Besa: "El Barça ha de saber aprofitar els bons moments i patir quan vagi malament. Crec que portarà la iniciativa"

Ramon Besa: "El Barça ha de saber aprofitar els bons moments i patir quan vagi malament. Crec que portarà la iniciativa"

19:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1665578910575/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona juga un partit clau a la Champions League contra l'Inter de Milà al Camp Nou, ja que els blaugranes han de guanyar si volen seguir amb opcions a Europa. Al 'Què t'hi Jugues' hem analitzat la prèvia d'aquest partit amb Ramon Besa: "no crec que el Barça tingui la capacitat per sotmetre 90 minuts a l'Inter, tindrà les seves opcions". A més, ha afegit: "crec que el Barça ha après del que va passar a Milà i a Munic i portarà la iniciativa i crearà una sensació de superioritat que engresqui a la gent".

Per altra banda, Ramon Besa també ha explicat quines són les claus pel partit d'aquesta nit. "Com vol Xavi, jugar 90 minuts a camp contrari és molt difícil. Has de saber aprofitar els bons moments i patir quan vagi malament. La lliçó seria el dia del Celta", ha destacat als micròfons de SER Catalunya i ha destacat que, el que més li preocupa és "que l'equip faci esvair els dubtes".

"Per poder ser alguna cosa a Europa, el primer que has de fer és respectar a l'adversari", ha reflexionat Besa al 'Què t'hi Jugues!' i ha analitzat els perills de l'Inter de Milà. "A l'Inter el va ressuscitar el Barça, t'estàs enfrontant a un equip que has ressuscitat tu, i això és el pitjor que et pot passar a la Champions", ha afirmat, i ha afegit que "l'Inter és un equip que s'ha de tenir en compte".

Finalment, sobre la situació del FC Barcelona, Ramon Besa ha destacat: "crec que l'equip encara parteix d'una superioritat que no s'ha guanyat. És un equip que no està fet, encara no té personalitat, és madur. No té una trajectòria encara per poder fer coses".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad