Sociedad

Cinc ferits en l'explosió en un restaurant de Tarragona reben l'alta

Els altres dos s'espera que puguin tornar a casa aquest dilluns

Instants després de l'explosió / ACN

Tarragona

Cinc dels set ferits en l'explosió en un restaurant situat a la Rambla Nova de Tarragona ja han rebut l'alta mèdica: tots van ser lleus i menys greus i traslladats als hospitals Joan XXIII i Santa Tecla. La majoria ja han pogut tornar a casa, i els altres dos s'espera que hoi facin durant el dia d'avui.

Els fets van passar ahir a les quatre de la tarda a un local cèntric que estava tancat. L'explosió va malmetre parets, sostres i vidres, però segons la revisió dels arquitectes municipals no s'han produït danys estructurals a l'edifici. També va quedar afectat un edifici d'oficines de la part posterior.

Els Mossos continuen amb la investigació oberta d'una deflagració de gas que es va produir a la cuina.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad