Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Informe Tamayo: el moviment Ummo arran de la polèmica al Festival de Sitges

El youtuber Carles Tamayo revela què li va dir l'home que va interrompre la projecció d'un documental sobre el fenomen ovni a Espanya dels anys 60

Carles Tamayo, youtuber i periodista

Diumenge passat, el fill del fundador del moviment Ummo, el fenomen ovni dels anys 60 a Espanya, va irrompre en la projecció d'un documental de Movistar que documenta aquella teoria que finalment es va saber que havia estat un engany. Però José Luis Jordán Moreno, així es diu el fill, va interrompre l'emissió amb crits de "Ummo existeix".

A la seva secció del programa Aquí Catalunya, el youtuber Carles Tamayo ha explicat que fa un temps va tenir l'ocasió de parlar amb ell. "Ummo existeix perquè jo he estat a Ummo. Em va dir que era molt llarg d'explicar i que un dia en parlaríem amb calma", diu Tamayo del que li va revelar José Luis Jordán Moreno.

El seu pare, José Luis Jordán Peña, va assegurar haver vist un ovni i a partir d'aquí es va iniciar un moviment en el qual els seus seguidors asseguraven que hi havia extraterrestres infiltrats al planeta Terra i que envien missatges i cartes als humans que hi creuen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00