Sociedad

Mou-te en Bici recull mil firmes per demanar el tancament de la carretera d'Els Àngels

L'entitat vol fer-ho almenys un cop al mes i reclama a les administracions que s'hi impliquin

Tall de carretera.

Tall de carretera. / ACN

Mou-te en bici i la Federació Catalana de Ciclistes (FCC) han recollit més de mil signatures per demanar el tancament de la carretera d'Els Àngels als cotxes com a mínim un matí de diumenge al mes. Creuen que és tècnicament possible sense deixar aïllat el santuari.

Consideren que, a diferència dels practicants d'altres esports, fer ciclisme massa cops és un acte de valentia i reclamen la possibilitat de fer-ho amb seguretat. El portaveu de l'entitat, Xavier Corominas, ha explicat que no pot ser que una ciutat i unes comarques tan abocades amb aquest esport i que en treuen tant de rèdit no puguin articular una mesura com aquesta i espera que les administracions siguin sensibles a aquesta demanda.

De moment, han organitzat una protesta en aquesta carretera el diumenge 30 d'octubre. Tancaran la carretera des de les nou del matí fins a les dotze del migdia per convertir-la en un "carrer".

Podeu escoltar l'entrevista sencera a Xavier Corominas aquí.

Xavier Corominas, Mou-te en Bici

05:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1666181843422/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00