Política

Carnets estripats al PDeCAT de Reus

L'alcalde i quatre regidors s'han donat de baixa del partit perquè estan en desacord amb el pacte a nivell nacional amb l'Ara per concórrer junts a les municipals

Carles Pellicer / ACN

Reus

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, quatre regidors del PDeCAT -Montserrat Caelles, Mariluz Caballero, Pep Cuerba i Hipòlit Montseny- i el fins ara cap local, Jaume Vendrell, han estripat el carnet del partit a causa de l'acord a nivell nacional amb Ara Catalunya per concórrer junts a les municipals. Creuen que el nou pacte és "buit de contingut i que s'ha negociat secretament", i que ja no se senten partíceps dels acords adoptats per l'executiva.

Segons han apuntat, la decisió l'han pres de manera consensuada amb la portaveu de Junts per Reus i candidata a les pròximes municipals, Teresa Pallarès. Amb tot, han expressat el seu "compromís de seguir treballant" en les seves responsabilitats a l'Ajuntament.

Properament explicaran el seu posicionament en una trobada amb un centenar de col·laboradors de Junts per Reus que ja estava prevista fa dos mesos.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad