Sociedad

Nou entrebanc al projecte de Hard Rock

Un informe desfavorable d'Acció Climàtica assenyala que no és sostenible a nivell ambiental

Vista general dels terrenys on s'ubicarà el Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, a tocar de PortAventura / ACN

Salou

El planejament urbanístic del complex d'oci i turístic Hard Rock s'ha de refer ja que, segons Acció Climàtica, no és sostenible a nivell mediambiental. Un informe del Departament assenyala dos punts febles: no es concreten compensacions ambientals i no hi ha garanties pel que fa a la connectivitat ecològica. Són justificacions desfavorables que ha avançat el diari ARA i que aturaran temporalment l'aprovació definitiva del PDU que s'havia de dur a terme aquesta mateixa setmana i que ara queda ajornada, com a mínim, fins a mitjans de desembre a la propera Comissió d'Urbanisme.

La plataforma Aturem Hard Rock demana al govern que l'aparqui per sempre i anuncia mobilitzacions de cara al mes de desembre. D'altra banda, també ha alertat d'un altre informe que podria ser desfavorable referent a la proximitat amb la petroquímica.

Els alcaldes afectats, per la seva banda, intenten treure ferro assegurant que és un tràmit més i que, un cop es reformuli, tindrà viabilitat. Ara bé, el batlle de Vila-seca, Pere Segura, reconeix que hi ha risc que els inversors "s'acabin cansant".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad