Sociedad

Els joves se senten més sols que mai

Un estudi de la Creu Roja sobre la soledat no volguda constata aquest fenòmen creixent

Cartell de l'informe / Cedida

Tarragona

Vuit de cada deu usuaris de la Creu Roja a Tarragona se senten sols, una sensació que creix sobretot entre la gent més jove. La soledat no desitjada colpeja més col·lectius vulnerables com ara persones inmigrants, aturades, amb pocs ingressos o que pateixen una malaltia.

Fraccionat per edat, tres de cada quatre enquestats d'entre 18 i 29 anys tenen aquest sentiment que la pandèmia ha agreujat. El canvi en les relacions personals i la xarxa, amb menys contacte i presencialitat en els darrers dos anys, són alguns dels motius. Segons Anna Sabaté, coordinadora territorial de la Creu Roja, "hi ha col·lectius als que no se'ls hi dona prou atenció que estan patint aquesta soledat, sovint molt emocional però no per això menys important, ja que pot tenir moltes conseqüències en la salut mental i física, sobretot en etapes de creixement".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad